Massage

Den ægte berømte Thai Massage - 300kr/30min - 500kr/60min
Ægte Thai massage er meget kendt. Hos os kan du genopleve de klassiske thaimassager. Vi tager udgangspunkt i , hvordan din krop og muskler har det. Du kan få blid, mellemhård og dybdeborende massage. Hjælper og lindrer spændt,forebygger almindelige skader, ømhed mod de fleste former i skulde, nakke og ryg-, benesmerter.

Thai/Oil - 300kr/30min - 500kr/60min
Du kan få dybdegående / hård /mellemhård massage først og bagefter kan du få blid, mellemhård (med oile) for at afslappe din muskler. Hjælper og lindrer spændt mod de fleste former for ryg-, ben- og nakkesmerter.

Oile massage - 300kr/30min - 500kr/60min
Afslappende massage med oile, modvirker stress og træthed.

Aroma Terapi - 500kr/60min
Afslappende massage med udsøgte velduftende olier, modvirker stress og fjerner nervespændinger og træthed i hele kroppen.

Terapimassage med varme lavasten ( Hot Stone) -900kr/90min
Massage med varme lavasten er en af de massageformer, der i dag bliver mere populær blandt terapeuter og massører. Varme lavasten og massage er en komplementær praksis, som er kendt for at fremme dyb afslapning og forbedret blodcirkulation. Den beroligende varme fra de varme sten anvendes til at lindre muskelspændinger og dulme smerter og stress.

Urtemassage med varme thaiurter -900kr/90min
Løsner dine muskelspændinger og giver dyb velvære og dejlig afslapning. De udvalgte urter varmes og indgnides på kroppen i en speciel stofpuder.

Tantra Massage -300kr/30min - 500kr/60min

Sportsmassage / Fysiurgisk massage -300kr/30min - 500kr/60min
En grundig massage, der fjerner spændinger, ømhed og løsner op i alle muskler. Der kan sættes fokus på individuelle behov, problemstillinger, såsom spændinger i nakke, skuldre, ben og fødder mm.

Par-massage -1000kr/60min
Vi tilbyder en par massage, der findes vel ikke noget mere romantisk end at blive forkælet sammen med sin partner på samme tid i samme rum.. Hos Siam Orchid kan I komme forbi og få lidt forkælelse i løbet af weekenden, eller få en pause fra den hektiske hverdag. Uanset hvad vil vi tage mod jer og sørge for, I bliver forkælet i højeste niveau.

Peeling, scrub & massage -900kr/90min
Forkæl din hud med en bodyscrub, der effektivt fjerner døde hudceller og urenheder. Huden efterlades smidig og blød. Herefter sauna (hvis dette ønskes). Behandlingen afsluttes med fugtgivende økologiske bodylotion.

Fodterapi Peeling, Scrub & massage -900kr/90min
Behandlingen starter med en afstressende fodbad med salte og urter. Fødderne peeles, hård hud files og fødderne pakkes ind i en rensende og blødgørende omslag. Behandlingen afsluttes med afslappende fodmassage og en forfriskende og nærende fodcreme.

Fodmassage -300kr /30min - 400kr /60min